Personvern

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger blir samlet inn og behandlet på eco-clean.no. Vi forteller også om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos Eco Clean, og din rett til å få denne informasjonen slettet. Vi vil aldri dele personopplysninger med andre, eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt i denne erklæringen.

Kjøp av varer

For å gjennomføre et kjøp på eco-clean.no, trenger vi navn, adresse og e-post adresse. Dette er nødvendig for å sende deg dine bestilte varer, og for å holde deg oppdatert om din levering.
Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring og håndtering av avgifter og evt retur.

Betaling
Vi bruker Stripe som betalingsløsning. Stripe er databehandler for personopplysninger knyttet til betaling, og Stripes personvernerklæring gjelder for behandling av personopplysninger knyttet til betaling. Du finner Stripes personvernerklæring her: https://stripe.com/no/privacy.

Statistikk

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics til å analysere hvordan besøkende benytter nettsiden. Informasjonen som lagres er anonym, og kan f.eks. være antall sidevisninger, antall besøk osv. Hensikten er å øke brukervennlighet på nettsiden, og få et bilde av hva besøkende finner interessant. Informasjonen blir lagret hos Google Inc.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer som plasseres på din enhet for å samle inn standard informasjon om den besøkende og bruk av nettsiden. De fleste av disse kapslene er nødvendig for at nettsiden skal fungere, og for at du skal kunne handle hos oss.

Annonsering på Facebook eller Google
Vi bruker informasjonskapsler fra Facebook og Google for å kunne gjennomføre målrettet annonsering på disse sidene, samt spore responsen av denne markedsføringen. Vi kan på denne måten også ekskludere annonser for brukere som vi ikke tror vil finne våre annonser relevant.

Deaktivere bruk av informasjonskapsler
Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på din enhet, kan du deaktivere dette i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at nettsiden ikke fungerer som den skal, og at du ikke vil få gjennomført ditt kjøp hos oss.

Sletting av personopplysninger

Vi vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig for tjenesten vi leverer til deg. Enkelte opplysninger er vi lovpålagt å oppbevare en viss tid av hensyn til regnskapslovgivningen.
Du kan til enhver tid be om å få dine opplysninger slettet, ved å ta kontakt med oss. Våre kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden.

Dine rettigheter

Du har rett til å få oppgitt hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, og hvordan disse opplysningene behandles. Du kan be om oppretting, sletting og begrensninger i behandling av disse opplysningene i henhold til personopplysningsloven.
Personopplysningene brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.
Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på eventuelle endringer i personvernerklæringen. Oppdatert informasjon vil alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Kontaktinformasjon

Hjemeland Norway Maritime (Eco Clean)
Bollerødveien 30
3179 Åsgårdstrand